Sådan bærer du Barker-støvler til mænd

Skrevet af Lee Fleming den

Med efterår/vinter 2020-sæsonen med hastige skridt, skifter fokus fra sommersko og loafers til Country-brogues og robuste støvler på Barker Earls Barton-fabrikken. En herrestøvle er en sæsonbestemt basis, ikke kun til de kolde måneder, da de kan bruges hele året rundt og på forskellige måder afhængigt af lejligheden og din stil. Adskillige støvlestile har været i Barker-kollektionen i mange sæsoner på grund af deres alsidighed, stil og popularitet blandt Barker-entusiaster over hele verden. At udforske hvert Barker-støvledesign, og hvordan man bærer dem, giver et indblik i, hvilken Barker-støvle der kan være den næste til at slutte sig til dit skostativ denne vinter.

En læderstøvle til mænd, der findes i flere af Barker-kollektionerne, inklusive Professional, Creative og BarkerTech-serierne, er den klassiske Chelsea-støvle. Chelsea-støvlen er en alsidig ankelstøvle, der kan bæres smart ved formelle lejligheder, men også klædes ned og bæres med denimjeans eller chinos, især i de tilgængelige polerede ruskindsmuligheder.

Mansfield - Men's Handmade Suede Chelsea Boot form Barker

Den mest populære Barker Chelsea-støvle er Mansfield, et tidløst Chelsea-støvledesign lavet på 486 læsten af en række premium kalve-, narv- og ruskindslæder. Mansfield-støvlen har en tonal elastisk kile og Barker-mærkede træktapper samt et udvalg af læder eller British Dainite gummisåler afhængigt af dine præferencer. Til efterår/vinter 2020-sæsonen forventes en ny Mansfield-colorway, Cherry Grain med en Dainite gummisål.

Bedale - Men's Black Boot by Barker Shoes.

En smart Sort herrestøvle fra Barker Professional-kollektionen er Bedale, lavet på 469 læsten af højkvalitets poleret læder på en hel lædersål. Bedale kan varmt anbefales til formelle lejligheder på grund af dens Hi-Shine-finish, men hvis det er en afslappet Chelsea-støvle fra Barker, er du interesseret i Creative-kollektionen, som du kan udforske.

Hopper - Men's Brown Chelsea boot by Barker Shoes.

Hopper Chelsea-støvlen er en lang serveringsstil i Creative-kollektionen, lavet af kalveskind med kontrastelastiske kiler for at tilbyde en forfriskende farvemulighed på denne herretøjsklassiker.

Men's Suede Chelsea boot by Barker Shoes.

En Chelsea-støvle af ruskind fra Barker, der blev introduceret til Barker-kollektionen i twenty twenty, er Freddie, der fås i blødt Terra-ruskind på en behagelig crepesål.

Men's Chelsea boot by Barker Shoes.

En af de mest komfortable Chelsea-støvler fra Barker findes i BarkerTech-kollektionen, en række stilarter, der bygger bro mellem traditionelle skosilhuetter med komforten og polstringen fra en sneaker. Sergey Chelsea-støvlen er lavet af premium kalveskind, er Goodyear-svejset og inkluderer BarkerTech-teknologien.

Men's Chukka boot by Barker Shoes.

En anden støvlestil, der kan bæres smart afslappet, er Mens Chukka Boot, et design rigt på britisk skofremstillingshistorie, Orkney er Barkers bud på denne ikoniske ankelsnørestøvle, der er lavet af kornet læder på en Dainite gummisål.

Men's casual chukka boot by Barker.

En afslappet chukka-støvle, der for nylig blev introduceret i Creative-kollektionen, er Connor, lavet på den læste af blødt ruskind på en crepesål, dette er en letvægts-pairdown-mulighed, der fungerer godt sammen med denimjeans og ustrukturerede skræddersyede bukser eller chinos.

Men's hiker boot by Barker.

En efterårs-/vinter-stil fra Barker, der er inspireret af det skotske højland, er Glencoe, en funktionel vandrestøvle lavet af kornet læder og poleret ruskind på en let Vibram-sål. Glencoe er en fantastisk afslappet støvlemulighed, der kommer i flere farvevarianter, som alle skiller sig ud, når de bæres med denimjeans.

Men's full brogue boot by Barker Shoes.

En ikonisk full brogue-støvle fra Country-kollektionen, der også er med i Barker Icon-serien, der hylder Barker-stile, der er blevet synonyme med skomagernes Northamptonshire-landsbyarv er Calder.   Lavet på 464 læsten af premium kalveskind ved hjælp af goodywear-svejset konstruktion, Calder har en dainite gummisål, traditionel brogue udstansning hele vejen igennem og fås i sort, cedertræ, mørkebrun og kirsebær.

Men's leather boots by Barker   Men's leather boots by Barker Shoes.

Andre Barker herre læderstøvler, der er med i Country-kollektionen, er Donegal og Foley snørestøvler.